HEALTHYFIT TILBURG

 

Bij Healthyfit Tilburg helpen we je naar de beste versie van jezelf fysiek en mentaal .

"Haal het maximale uit jezelf en bereik jouw persoonlijke fitnessdoelen met mijn expertise als gediplomeerd personal trainer, allround groepsles instructeur, voedingscoach en sportmasseur.

Of je nu wilt afvallen, spiermassa wilt opbouwen, je conditie wilt verbeteren of simpelweg fitter en gezonder wilt worden, ik sta voor je klaar om je te begeleiden op jouw fitnessreis. Met mijn kennis en ervaring ontwikkel ik een persoonlijk trainingsprogramma dat perfect aansluit bij jouw behoeften en doelen.

Als voedingscoach help ik je ook bij het bereiken van een uitgebalanceerd dieet dat past bij jouw levensstijl. Samen werken we aan het creëren van gezonde eetgewoonten en het vergroten van je kennis over voeding.

Bovendien bied ik ook sportmassages aan om je herstel te bevorderen en eventuele spierspanning te verminderen. Met mijn vaardigheden als sportmasseur zorg ik ervoor dat je lichaam optimaal presteert en je blessures voorkomt.

Kies voor een complete aanpak voor jouw fitnessdoelen en vertrouw op mijn expertise als gediplomeerd personal trainer, allround groepsles instructeur, voedingscoach en sportmasseur. Samen gaan we voor resultaten die je nooit voor mogelijk had gehouden!"


Liefs Sandra Everaars