AFSLANKMASSAGE / CELLULITEMASSAGE / CUPPINGMASSAGE

Dé massage om plaatselijk af te slanken zonder medische ingrepen.

85 - 92% van alle vrouwen heeft in meer of mindere mate last van cellulite.

Een Afslankmassage helpt het lichaam te reinigen van afvalstoffen, gifstoffen en opgehoopt vocht daarnaast is de Afslankmassage is een goed alternatief voor de liposuctie.

Door de stevige, krachtige en diepe massagetechniek wordt de cellulite (sinaasappelhuid) grondig aangepakt waardoor de huid mooier en gladder wordt.

Met deze massagevorm verliest uw cliënt geen gewicht, maar wel de nodige centimeters in omvang.


Wat is cellulite?


Cellulite is zeker geen verschijnsel waar alleen dikkere vrouwen door belaagd worden en ook geen ‘welvaartsverschijnsel’ bij uitstek. Cellulite ontsiert sinds jaar en dag het lichaam van vrouwen; jong en oud, mollig en slank. Cellulite, oftewel sinaasappelhuid, is een typische vrouwenkwaal. Maar liefst negen op de tien vrouwen krijgen er vroeg of laat mee te maken.

Houd er rekening mee dat cellulite niet van de ene op de andere dag ontstaat; zo gaat het bestrijden er van ook niet over één nacht ijs. normaal cellulite Cellulite is een verstoring van het onderhuidse bindweefsel en wordt met name veroorzaakt door toename van het vrouwelijk hormoon oestrogeen. Vet wordt opgeslagen waardoor vocht en afvalstoffen minder goed worden afgevoerd. Doordat de doorbloeding in het bindweefsel dan stagneert en de vetcellen in de huid toenemen, verhardt het bindweefsel en trekt dit de huid omlaag waardoor ‘kussentjes’ ontstaan. Deze ‘kussentjes’ kunnen leiden tot een vergrote omvang en verslapping van de huid op typisch vrouwelijke lichaamsdelen als billen, heupen en dijen, maar ook buik en bovenarmen.


De Afslankmassage behandeling

Een Afslankmassage behandeling duurt (per zone) ongeveer 30 minuten. Resultaten zijn niet direct na één behandeling zichtbaar, gemiddeld zijn er 8 à 10 behandelingen nodig voor het gewenste resultaat .Geadviseerd wordt 2 behandelingen per week gedurende 5 weken voor het beste resultaat. Nadien kunt u eens per 4 weken het resultaat blijven onderhouden. Uit onderzoek is gebleken dat u 1 tot 2 kledingmaten in omvang af kunt nemen. Afslankmassage helpt het lichaam te reinigen van afvalstoffen, gifstoffen en opgehoopt vocht . De afslankmassage is een vrij agressieve behandeling om de bloedcirculatie weer op gang te brengen zodat de afvalstoffen, die zich met name in de vetcellen ophopen ,worden afgevoerd. De afslankmassage verwijdert ook toxines ,wat resulteert in meer energie en een verhoogd gevoel van welzijn . Na afloop van deze massage wordt het gemasseerde gedeelte gewikkeld in wikkelfolie om zo de gel nog beter zijn werking te laten doen . Tijdens de behandelingsweken is het belangrijk dat u 2 liter water per dag drinkt.


Onderzoek

Uit onderzoek is het volgende gebleken: Op meer dan vijf belangrijke meetpunten was het gemiddelde omvang verlies 12,5 cm.
Eén persoon verloor alleen al in haar taille 7,6 cm. De meeste dames merkten dat zij één of twee kledingmaten kleiner hadden zonder noemenswaardige gewichtsvermindering.

 
Tarieven :   afslank-cellulite massage


PAKKET   10 behandelingen  335,00 euro